Фестивалът на цветовете отново в София

Източник: https://www.facebook.com/HoliColourFestivalBulgaria/?fref=ts

Източник: Facebook

На 25-ти юни в нашата столица отново ще се разпръсне палитра от емоции, цветове и музика, благодарение на Фестивала на цветовете. Тази година цветовете ще са още по-обогатени и подсилени със специални ефекти от дронове,  които ще са издигнати във въздуха благодарение на Boyana Studio Film.

В духа на фестивала ще се насладите на  стилове от музика като техно, фънк, електро, ретро и български поп и рап благодарение на  Ъпсурт, Sofia Cartel и DIA. В смесицата от слънчеви усмивки, музика и цветове ще бъде добавен и базар с ръчно изработени изделия, аксесоари, бижута и козметика. Ще има също и кътчета с различни забавления като игри с надуваема човешка джага и състезания със сумо костюми.

Фестивалът на цветовете се провежда за шести път у нас и привлича хиляди усмихнати и развълнувани хора. През изминалите издания на цветния купон публиката се наслаждаваше на компанията на Михаела Филева, Ice Cream, Спенс, Дивна, Веси Бонева, The Offenders и други зареждащи аудиторията с настроение, изпълнители.

Подробна информация за събитието може да откриете на фейсбук страницата на събитието. Указания за закупуването на билети ще получите от сайта на Ивентим. Може да закупите билети за „Фестивала на цветовете“ и в Office 1 Superstore, OMV, Germanos и Usit colors.

 

Автор: Илияна Павлова

Стажанти на
За втора поредна година "Под Моста" организира стажантска програма във Факултета по журналистика към СУ. Принципът на програмата е по-големи колеги да дадат част от опита си на по-малките. През 2016 г. през програмата ще минат 17 студенти по журналистика първи курс от ФЖМК.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to