Джесика Частейн ще играе Ингрид Бергман

29.05.2017

Два пъти номинираната за „Оскар“ Джесика Частейн ще изиграе главната роля на Ингрид Бергман в биографичната романтична драма ‘Seducing Ingrid Bergman’. Американската актриса не само ще участва във филма, но чрез своята компания “Freckle Films”, ще се включи и в продуцирането му.

‘Seducing Ingrid Bergman’ е екранизация на едноименния роман от 2012 година на английския писател Крис Грийнхалдж.  Сюжетът проследява аферата между Бергман и унгарския фотограф Роберт Капа, станал известен от автобиографията на актрисата, публикувана две години преди смъртта й.

През 1945 година звездата от „Казабланка“ се намира в капана на безстрастен брак, когато среща Капа – военен фотограф, пристрастен към риска, бягащ от собствените си демони. За да може любовта им да оцелее, Ингрид трябва да рискува безупречната си кариера в Холивуд и непорочната си репутация.

Единственото ни известно име засега е това на сценаристът Араш Амел („Изгнаникът“, „Принцесата на Монако“). Надяваме се скоро да разберем кой ще е режисьор, както и кой ще влезе в ролята на Капа.

Автор: Моника Доневска

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под МостаОбявиха 90-ите номинации за Оскар23.01.2018

Още от Под Моста

Калоян ГуглевИзкуството в дигиталната епоха. Как артистът живее от него?LIFE