Джесика Частейн ще играе Ингрид Бергман

Два пъти номинираната за „Оскар“ Джесика Частейн ще изиграе главната роля на Ингрид Бергман в биографичната романтична драма ‘Seducing Ingrid Bergman’. Американската актриса не само ще участва във филма, но чрез своята компания “Freckle Films”, ще се включи и в продуцирането му.

‘Seducing Ingrid Bergman’ е екранизация на едноименния роман от 2012 година на английския писател Крис Грийнхалдж.  Сюжетът проследява аферата между Бергман и унгарския фотограф Роберт Капа, станал известен от автобиографията на актрисата, публикувана две години преди смъртта й.

През 1945 година звездата от „Казабланка“ се намира в капана на безстрастен брак, когато среща Капа – военен фотограф, пристрастен към риска, бягащ от собствените си демони. За да може любовта им да оцелее, Ингрид трябва да рискува безупречната си кариера в Холивуд и непорочната си репутация.

Единственото ни известно име засега е това на сценаристът Араш Амел („Изгнаникът“, „Принцесата на Монако“). Надяваме се скоро да разберем кой ще е режисьор, както и кой ще влезе в ролята на Капа.

Автор: Моника Доневска

Стажанти на
За втора поредна година "Под Моста" организира стажантска програма във Факултета по журналистика към СУ. Принципът на програмата е по-големи колеги да дадат част от опита си на по-малките. През 2016 г. през програмата ще минат 17 студенти по журналистика първи курс от ФЖМК.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to