D2 с любовен рок концерт на 14 февруари

Любимата на няколко поколения рок група D2 ще изнесе завладяващ сърцето концерт в най-новото място за музикални преживявания – City Stage.

По случай деня на влюбените концертът е озаглавен ‘All we need is love’. Подготвен е акустичен сет с най-големите им хитове, сред които ,,Не мога да спра да те обичам“, ,,6“, ,,Ледено момиче“ и други. Също така се очакват и кавъри на вечните романтични песни като Wicked Game’  на Крис Айзък. Но това не е всичко – за празника на любовта клуб City Stage е подготвил впечатляващо предложение за среща, включващо вечеря и концерт.

Групата има двоен повод да празнува. Освен деня на влюбените, D2 ще излязат на сцената с оригиналния си барабанист – Явор Александров (Яшо), чието официално завръщане в групата след петгодишна раздяла ще бъде чествано на събитието.

Най-голямата и дългоочаквана изненада ще бъде представянето на новата им песен ,,Егоист“. Въпреки името си, песента е посветена на любовта и отношенията между мъжете и жените.

Билети могат да бъдат закупени от касите на Eventim на стойност 10 лв.

Ден на събитието: 14 февруари 2018

Начален час: 22:00

Под Моста

е независима медия, създадена от млади хора, занимаващи се с писане и журналистика. В сайта можете да намерите новини и изцяло авторска публицистика за култура и лайфстайл.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to