LIFE

„Под Моста“ с нов дизайн и идеи!

01.11.2018

Девет месеца. За толкова време се ражда едно дете. За толкова време се роди и това, което виждаш днес. Първата голяма стъпка за обновения визуално и идейно сайт на „Под Моста“.

Както виждаш, ние сме с нови одежди и ново лого. За пръв път сайтът ни е с изцяло създаден за нас дизайн, за който се постарахме наистина много. Надяваме се да ти допадне и се извиняваме за неизбежните начални недостатъци и грешки, които ще изгладим съвсем скоро.

Промяната днес

Въпреки промяната сме запазили тематиката си. Ще продължим да пишем за кино, музика, литература, театър, фотография, образование, изкуство и смислените неща от живота. Концепцията ни и редакционната ни политика обаче са различни. Всичките ни категории вече са разделени на отделни рубрики, които ще поддържаме редовно. По този начин се превръщаме в хибридно списание – ежемесечно ще публикуваме нови материали във всяка една рубрика, но всеки ден при нас ще има нещо ново за четене. Така ще знаеш какво и кога да очакваш „под моста“.

Няма да ми стигне времето, за да обясня колко голяма и важна за нас е тази промяна. Стартирахме като студентски блог с хаотично съдържание преди повече от 5 години, а днес, вярвам, порастваме и минаваме на следващо ниво. Нашата мисия остава същата, но много по-целенасочена – да пишем вълнуващи авторски материали за неща, които рядко се показват в медиите. А каузата ни – да подкрепяме развитието на българската култура, изкуство и образование, показвайки ти хората, които ги правят по-добри. Защото за къде е едно общество без тези три важни стълба?

Промяната утре

Най-хубавото обаче е, че това е едва началото на голямата трансформация, която ще се случи в следващите месеци в „Под Моста“. Освен новата визия и по-кристализирано съдържание сме на път да осъществим и отдавнашната си мечта – да станем не просто онлайн сайт, а мултимедийна платформа. Затова и очаквай скоро онлайн магазина на „Под Моста“ за избрани и направени от нас продукти, специалния ни интерактивен културен календар за подбрани събития и нашия ПодКаст.  Три чисто нови платформи, които очакваме с нетърпение. И не на последно място – скоро ще започнеш да ни виждаш все по-често офлайн.

Но засега толкова.

Безкрайна е признателността ни към всички наши приятели, партньори, рекламодатели, автори и хора подали ни ръката, без която това нямаше да се случи.

Но най-важен си ти. Защото без теб – нямаше да има смисъл. От името на целия екип – благодаря ти от сърце.

По случай пускането на новия ни сайт сме подготвили над 30 нови авторски материала. Част от тях вече ще откриеш още в началото на www.podmosta.bg, а друга ще прочетеш следващите дни. Така че какво чакаш? Отивай под моста и се забавлявай.

Димитър Панайотов,
главен редактор

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под МостаДа подарим Коледа04.12.2015

Още от Под Моста

Момчил РусевKrekhaus за новия албум, предстоящия концерт и важното в музикатаМузика