LIFE

„Под Моста“ с нов дизайн и идеи!

01.11.2018

Девет месеца. За толкова време се ражда едно дете. За толкова време се роди и това, което виждаш днес. Първата голяма стъпка за обновения визуално и идейно сайт на „Под Моста“.

Както виждаш, ние сме с нови одежди и ново лого. За пръв път сайтът ни е с изцяло създаден за нас дизайн, за който се постарахме наистина много. Надяваме се да ти допадне и се извиняваме за неизбежните начални недостатъци и грешки, които ще изгладим съвсем скоро.

Промяната днес

Въпреки промяната сме запазили тематиката си. Ще продължим да пишем за кино, музика, литература, театър, фотография, образование, изкуство и смислените неща от живота. Концепцията ни и редакционната ни политика обаче са различни. Всичките ни категории вече са разделени на отделни рубрики, които ще поддържаме редовно. По този начин се превръщаме в хибридно списание – ежемесечно ще публикуваме нови материали във всяка една рубрика, но всеки ден при нас ще има нещо ново за четене. Така ще знаеш какво и кога да очакваш „под моста“.

Няма да ми стигне времето, за да обясня колко голяма и важна за нас е тази промяна. Стартирахме като студентски блог с хаотично съдържание преди повече от 5 години, а днес, вярвам, порастваме и минаваме на следващо ниво. Нашата мисия остава същата, но много по-целенасочена – да пишем вълнуващи авторски материали за неща, които рядко се показват в медиите. А каузата ни – да подкрепяме развитието на българската култура, изкуство и образование, показвайки ти хората, които ги правят по-добри. Защото за къде е едно общество без тези три важни стълба?

Промяната утре

Най-хубавото обаче е, че това е едва началото на голямата трансформация, която ще се случи в следващите месеци в „Под Моста“. Освен новата визия и по-кристализирано съдържание сме на път да осъществим и отдавнашната си мечта – да станем не просто онлайн сайт, а мултимедийна платформа. Затова и очаквай скоро онлайн магазина на „Под Моста“ за избрани и направени от нас продукти, специалния ни интерактивен културен календар за подбрани събития и нашия ПодКаст.  Три чисто нови платформи, които очакваме с нетърпение. И не на последно място – скоро ще започнеш да ни виждаш все по-често офлайн.

Но засега толкова.

Безкрайна е признателността ни към всички наши приятели, партньори, рекламодатели, автори и хора подали ни ръката, без която това нямаше да се случи.

Но най-важен си ти. Защото без теб – нямаше да има смисъл. От името на целия екип – благодаря ти от сърце.

По случай пускането на новия ни сайт сме подготвили над 30 нови авторски материала. Част от тях вече ще откриеш още в началото на www.podmosta.bg, а друга ще прочетеш следващите дни. Така че какво чакаш? Отивай под моста и се забавлявай.

Димитър Панайотов,
главен редактор

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под МостаДа подарим Коледа04.12.2015

Още от Под Моста

Деница Димитрова„Когато гръм удари, как ехото заглъхва“ или страстите Яворови в Народния театърТеатър