“Под прикритие” с грандиозен финал

 

Източник: Facebook

Източник: Facebook

“Под прикритие” – най-успешният филмов проект на Българската национална телевизия ще бъде закрит с галацеремония. Това ще се случи на 4 юни (събота) в зала 1 на НДК пред погледа на хиляди зрители както в залата, така и пред екраните.

Прякото предаване от НДК ще започне в 20:30 часа, а час по-късно (21:30 часа) ще бъде излъчен финалният епизод на криминалната поредица. Той ще бъде предаван едновременно в ефира на БНТ1, в зала 1 на НДК и на голям екран пред сградата на Двореца на културата.

Националната телевизия ще даде възможност на всички почитатели на “Под прикритие” да видят на живо любимите си герои от всичките пет сезона на сериала. Феновете ще имат възможност да се срещнат с Ивайло Захариев, Захари Бахаров, Владимир Пенев, Мариан Вълев, Бойко Кръстанов, Йоана Темелкова, Силвия Петкова, Кирил Ефремов и Пламен Манасиев. По червения килим ще преминат и звездите, с чиито герои зрителите се разделяха драматично. Сред тях са Михаил Билалов, Александър Сано, Ирена Милянкова, Цветана Манева, Койна Русева, Теодора Духовникова, Снежана Макавеева, Явор Бахаров, Деян Донков, Христо Мутафчиев и много други.

Събитието ще събере на едно място всички създатели на телевизионна поредица – продуцентите, режисьорите, актьорите, сценаристите, операторите, монтажистите, стилистите, художниците. БНТ ще отдаде почит и на Чочо Попйорданов, който остави ярка следа и в този филм, влизайки в ролята на ченгето Момчил Нешев.

Водещи на закриването на последния сезон от култовия сериал са Добрина Чешмеджиева и Георги Любенов. Галавечерта ще даде възможност на феновете да си припомнят емблематични сцени и реплики, но и да разберат какво е най-интересното, останало зад кадър.

Гости на събитието ще бъдат дистрибуторите на телевизионната поредица в САЩ, Латинска Америка и Европа.

Планирано е сезон 5 да е последен за криминалната поредица, но ако чуждите инвеститори и дистрибуторите проявят инициатива, вероятно ще бъде продуциран и нов сезон.

С петте си сезона, сериалът на БНТ “Под прикритие” е абсолютен феномен в българската телевизионна и филмова индустрия с разпространение в 186 територии.

 

Автор: Радина Джабирова

Стажанти на
За втора поредна година “Под Моста” организира стажантска програма във Факултета по журналистика към СУ. Принципът на програмата е по-големи колеги да дадат част от опита си на по-малките. През 2016 г. през програмата ще минат 17 студенти по журналистика първи курс от ФЖМК.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to