“Под прикритие”: Какво се случи на финала?

05.06.2016
Екипът на "Под прикритие" на сцената на зала 1 на НДК
Екипът на „Под прикритие“ на сцената на зала 1 на НДК

Екипът на “Под прикритие” закри последния сезон на сериала пред препълнената зала 1 на НДК.

Миналата вечер в 21:40 часа се излъчи финалният епизод на най-популярния български сериал. Малко повече от час преди неговата премиера започна живият ефир от зала 1 на НДК, където екипът на “Под прикритие” и неговите заклети фенове се събраха, за да си припомнят ключови моменти от петте сезона на продукцията. На сцената излязоха актьорите, продуцентите, режисьорите, сценаристите и всички останали, свързани със създаването на сериала.

Зрителите в залата, а вероятно и тези пред екраните, отдадоха почит на неподражаемия Чочо Попйорданов, който също даде своя принос за осъществяването на сериала. Публиката остана на крака повече от минута, аплодирайки бурно Чочо.

За съжаление актьорите Захари Бахаров, Койна Русева и Цветана Манева бяха възпрепятствани да присъстват на събитието, но публиката аплодира и тяхното достойно представяне в проекта.

Водещите Добрина Чешмеджиева и Георги Любенов се погрижиха за доброто настроение в залата.

Финалният епизод беше с продължителност 70 минути и се излъчи на голям екран в зала 1 на НДК. За всички фенове, които не присъстваха на галавечерта, екип на БНТ проектира финалът върху фасадата на Двореца на кулурата.

След финалната сцена на “Под прикритие” продуцентът Димитър Митовски отново се появи на сцената, заедно с целия екип на сериала, и завърши своето изказване с обръщението “До скоро!”, което би могло да загатва евентуалната поява на шести сезон.

Организаторите се бяха погрижили за феновете в залата. До всяка седалка в залата бяха оставени картички с героите от “Под прикритие”. Картичките по-късно бяха подписани от актьорите. Феновете имаха възможност да се срещнат отблизо и да се снимат с любимите си образи от екрана. 

Звездите и екипът на сериала отпразнуваха финала на частно парти в известен столичен клуб след галавечерта.

“Под прикритие” е най-продаваният сериал в света в момента (според проучване на БНТ). Той се разпространява в 186 територии по целия глобус.

Автор: Радина Джабирова

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Димитър РахталиевАнимациите, които създадоха едно поколение04.05.2020

Още от Под Моста

Димитър РахталиевАнимациите, които създадоха едно поколениеКино