Предстои „Европейско образование 2015“

18.09.2015

Европейско образование

Само след седмица предстои традиционното есенно изложение за висше образование в чужбина – „Европейско образование 2015“.

На 26-ти и 27-ми септември в София, а след това в Пловдив и Бургас, на събитие, организирано от консултантска агенция ЕДЛАНТА , над 50 престижни европейски университета  ще запознаят българските кандидат-студенти и техните родители с условията и възможностите за кандидатстване.

Изложението е напълно безплатно за посетителите. Специалисти целодневно ще дават съвети за обучението, живота, адаптирането, възможностите за платени стажове и професионални реализации в страни, като Великобритания, Дания, Холандия, Германия, Австрия, Франция и Швейцария.

По време на събитията в трите града ще има съпътстваща програма от презентации и семинари, като например семинар за писане на добро мотивационно писмо, семинар за родители и възможностите за финансиране на образованието и много други.

На 26-ти и 27-ми септември изложението ще е в х-л „Маринела“ (Кемпински) – София; на 29-ти септември в х-л „Новотел“, Пловдив и на 30 септември – в х-л „България“, Бургас. За участие е необходима единствено предварителна регистрация на сайта на консултантската агенция, но записването може да се направи и на място.

Тази година кандидатурите от България са се увеличили най-много за Великобритания, последвана от Германия, Дания и Холандия.

Най-търсените специалности от български студенти за висше образование в чужбина през последната година са дизайн, архитектура, инженерни науки, информационни технологии, софтуерно инженерство, както и бизнес мениджмънт, маркетинг, икономика и медицина.

Линк за регистрация за изложението:  www.evropeiskoobrazovanie.com/registration/

Източник: http://www.studyabroad.bg/

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под МостаИмпро и форум театър в едно в предстоящ проект24.10.2015

Още от Под Моста

Под МостаНад 200 деца в 7 града получиха безплатен урок по музика по време на „Rockschool на колела"Образование