Рок концерт в изпълнение на арфа от Floralyn George

06.06.2016
Източник: https://www.facebook.com/events/1013898008647682/
Източник: https://www.facebook.com/events/1013898008647682/

На 8-ми юни едно българско момиче- Цветелина Георгиева, под псевдонима Floralyn George ще блесне в София със своя различен начин на пресъздаване на до сега позната ни музика. Това ще бъде микс от британски поп, поп-рок, инди, етно, трип-хоп и други. Всичко това ще бъде в аранжимент на арфа и вокал от самата нея- Floralyn George. Музиката и звучи вълшебно, любопитно, гласът и е плътен и обигран.

Цветелина Георгиева расте в музикантско семейство, учи и завършва музикално училище и превръща живота си в музика. Тя обаче пресъздава музиката по свой начин, така както я усещат нейните сетива, създавайки интересни и завладяващи моменти за себе си и за онези, които са решили да споделят миговете си с нейните тонове. Тя става част от филм/концертът “From Sofia with love”,  заедно с Раян Лесли. Живее една година на Азиатска земя. Създава свой профил в социалните мрежи където публикува изпълнението на парчета като “Stay” на Rihanna, “Closer” на Kings of leon и други. Всички тези преживявания и етапи от живота и създават  онова, което е готова да даде на публиката си със своята музика.

Подробности за събитието „Floralyn George- Rock on a Harp”– мястото на провеждане, точния час и пътят към Цветелина Георгиева може да откриете във фейсбук страницата на събитието.

 

Автор: Илияна Павлова

 

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Стажанти на "Под Моста"„Радио парк фест” за втора поредна година в Южен парк12.06.2018

Още от Под Моста

Деница ДимитроваМежду Холивуд, Бродуей и Уест Енд: театралните роли на филмовите звезди, за които не сте знаелиКино