Спечели три знаменити български книги на “Развитие” с автограф!

Имаме удоволствието да ви представим втората ни съвместна игра с литературния конкурс „Развитие“. В нея ще ви дадем уникалната възможност да спечелите три български книги с автограф от автора им: първото лимитирано и подписано в 100 броя издание на „Естествен роман“ на Георги Господинов, романът на Ина Вълчанова „Остров Крах“ и nickname тийнейджър на Александър Томов. Всички книги са били номинирани или печелили литературният конкурс „Развитие“.


Кога и къде?

Играта ще се проведе във Facebook страницата на „Под Моста“ в период 11.12 – 18.12.2017 г. Поста ще откриете най-отгоре в страницата ни. 

Как?
Правилата на нашата игра са лесни. В играта ще може да вземе участие всеки, който „хареса“ съответния пост и отговори в коментарите под него на нашия въпрос.

Какво?
Една от стоте бройки от лимитираното номерирано първо издание на „Естествен роман“ на Георги Господинов от 1999 г., подписано от автора. Един брой от романът на Ива Вълчанова „Остров Крах“, подписан от автора с името на спечелилия го. Един брой от романа на Александър Томов “nickname тийнейджър“, подписан от автора с името на спечелилия го.

 

Кой?
В играта ще има трима победители – всеки ще спечели един от трите романа, печелили „Развитие“. След като свърши срока за участие, в рамките на 24 часа, ние ще обявим в коментарите под съответния пост кой е победител. Тримата късметлиите ще бъдат изтеглени чрез приложение, създадено специално за подобни игри на напълно случаен принцип. След това ще се свържем с вас, за да уточним къде да изпратим наградата ви. Важно е да уточним, че в томболата ще участват само хора, които са харесали и отговорили свързано на въпроса ни.

Сигурни сме, че наградите ще ви харесат. Успех на всички!

NB: Важно е да уточним, че тази игра е посветена на нашите читатели, а не с бизнес цели. Както виждате – наградите са качествена българска литература с автограф и колекционерска стойност.
Затова и ние не одобряваме злоупотребяването с подобни игри. Ние сме сайт за авторска журналистика за култура и изкуство, а не Фейсбук страница на магазин. Поради тази причина и задаваме авторски въпрос със свободен отговор. Копирането на чужди отговори в тази игра и всички други творчески игри на “Под Моста” от тук насетне – няма да се поощрява.
Благодарим за разбирането!

 

 

Под Моста

е независима медия, създадена от млади хора, занимаващи се с писане и журналистика. В сайта можете да намерите новини и изцяло авторска публицистика за култура и лайфстайл.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to