Стартира проект „Къща за таланти“ в Музея на куклите

28.09.2015

Къща за талантиЕдно място, създадено с много любов, стартира проект „Къща за таланти“ от 8-ми октомври! Всяка събота и неделя в приказната атмосфера на Арт-къща „Куклите“ – единственото такова място в България, ще се състоят интересни и разнообразни занимания, обогатяващи културата на децата и тяхната емоционална интелигентност, развиващи въображението им и способността им да изразяват себе си чрез изкуството.

Образователната инициатива „Открий таланта в себе си и го развий“ за деца от 6 до 16 години, предлага класове по Актьорско майсторство и говорна култура, Приложни изкуства и кукларство, Изкуство от цветя, Съвременни и винтидж изкуства, Изящни изкуства. За любимителите на музиката предстоят класове по китара и ударни инструменти, а за бъдещите фотографи – Художествена фотография. Разбира се, изкуството на думите е също тук – с класа по Журналистика и творческо писане.

Вълшебното местенце, дом на над 3 000 кукли, отваря вратите си за всички деца, защото създателите му са убедени, че всяко дете има таланти, които стоят скрити в неговата личност и при подходяща атмосфера и под ръководството на обаятелни творци, те могат да се проявят. Всяко дете е творец и когато твори – то се научава да общува и заявява себе си пред света.

Чистото, честно и сърцато отношение към децата, тяхното възпитание и формиране на отношение към доброто и красивото, към уважение на националните традиции, е рядкост.
Можете да се запишете или да запишете своето дете в „Къща за таланти“ до 7 октомври на: 0884 72 62 53,   0886 03 76 02, 0884 900 883, Арт-Къща „Куклите“ – Музей, галерия, творилница на адрес: София, ул. „Цар Самуил” 34, етаж 1-2.

Работно време на Музея и Творилницата: Вторник – Петък, 13.00-19.00

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под МостаСтартира проект за обучение на работещи в сферата на образованието13.10.2015

Още от Под Моста

Под МостаНад 200 деца в 7 града получиха безплатен урок по музика по време на „Rockschool на колела"Образование