LIFE

Tilly – иновация за стената на всеки дом

11.06.2019

Всеки дизайнер, който се занимава с интериорни пространства и декорация, разбира магията на подходящите аксесоари. Симпатични възглавнички, кош за играчки или картина на стената, всички детайли изискват внимание и въображение. Без тях изглежда празно, с тях стаите имат дух и създават уют.

Сигурно ви е познато усещането, че на празната стена ѝ липса нещо – картина, снимки или пък плакати на любими групи и филми. Но какво ни струва да облепим новобоядисаната стена със снимки на скъпите ни хора или картички от невероятните ни пътешествия? Знаете отговора – забиване на гвоздеи, остатъци от тиксо навсякъде и какво ли още не. Понякога не ви ли се иска да залепяте каквото ви хрумне без видими отпечатъци и без да рушите стената си? Решението вече е тук!

От няколко години ARTECO design ни радва със своите предложения за свежи картини на платно или пaнели, даващи възможност за многобройни комбинации. Но най-интересното им предложение е новата им серия Tilly.

Какво е Tilly? Най-лесният и приятен начин да украсим дома си с наши любими снимки – просто изпращаме подбрана селекция на ARTECO design, а те се грижат да ги оформят на платно с дървена подрамка, които получаваме готови за стената си. С иновативния си начин на залепяне (със специални ленти) вашето Tilly няма да остави следи никъде. Лесно и бързо за закрепяне и още по-лесно за местене на ново място.

Като човек, който обича да пътува, има спомени от целия континент и много приятели по света, Tilly ме грабна със своята компактност и практичност. С размер от 23х23 см. едно Tilly може да пропътува няколко континента съвсем лесно и да стигне до щастливия си получател. Удобно е и за хора, които живеят на квартира и не бива да нарушават целостта на стените в жилището си. А ако работата ви включва често местене по различни точки на света, Tilly-тата са най-практичният избор, който лесно се побира дори в ръчен багаж.

Не пропускайте да изпробвате най-новото предложение на ARTECO design – декорирайте дома си или зарадвайте приятел със скъп спомен!

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Емилия ИлиеваЛитературна разходка с Александър Шпатов в един град с много истории22.06.2020

Още от Под Моста

Под МостаВъзроденият спомен за Честър Бенингтън от Grey DazeМузика