LIFE

Tilly – иновация за стената на всеки дом

11.06.2019

Всеки дизайнер, който се занимава с интериорни пространства и декорация, разбира магията на подходящите аксесоари. Симпатични възглавнички, кош за играчки или картина на стената, всички детайли изискват внимание и въображение. Без тях изглежда празно, с тях стаите имат дух и създават уют.

Сигурно ви е познато усещането, че на празната стена ѝ липса нещо – картина, снимки или пък плакати на любими групи и филми. Но какво ни струва да облепим новобоядисаната стена със снимки на скъпите ни хора или картички от невероятните ни пътешествия? Знаете отговора – забиване на гвоздеи, остатъци от тиксо навсякъде и какво ли още не. Понякога не ви ли се иска да залепяте каквото ви хрумне без видими отпечатъци и без да рушите стената си? Решението вече е тук!

От няколко години ARTECO design ни радва със своите предложения за свежи картини на платно или пaнели, даващи възможност за многобройни комбинации. Но най-интересното им предложение е новата им серия Tilly.

Какво е Tilly? Най-лесният и приятен начин да украсим дома си с наши любими снимки – просто изпращаме подбрана селекция на ARTECO design, а те се грижат да ги оформят на платно с дървена подрамка, които получаваме готови за стената си. С иновативния си начин на залепяне (със специални ленти) вашето Tilly няма да остави следи никъде. Лесно и бързо за закрепяне и още по-лесно за местене на ново място.

Като човек, който обича да пътува, има спомени от целия континент и много приятели по света, Tilly ме грабна със своята компактност и практичност. С размер от 23х23 см. едно Tilly може да пропътува няколко континента съвсем лесно и да стигне до щастливия си получател. Удобно е и за хора, които живеят на квартира и не бива да нарушават целостта на стените в жилището си. А ако работата ви включва често местене по различни точки на света, Tilly-тата са най-практичният избор, който лесно се побира дори в ръчен багаж.

Не пропускайте да изпробвате най-новото предложение на ARTECO design – декорирайте дома си или зарадвайте приятел със скъп спомен!

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под МостаДарения за бъдещия Музей на пандемията21.04.2020

Още от Под Моста

Деница Димитрова„Мисис Америка“ е наелектризиращ сблъсък на интереси в неустоима картина на 70-теКино