СвобоДен фестивАл на безвРемението

26.05.2016

От 29-и юли до 1-ви август в село Ъглен (община Луковит) ще се проведе СвобоДен фестивАл на безвРемението.

Събитието се организира за втора поредна година, като този път местоположението е на територията на Ловешка област. Фестът се урежда на доброволчески начала, което е съпоставка за липсата на такса за вход.

В последните три дни и нощи на месец юли по-авантюристично настроените ще могат се гмурнат във вълшебна атмосфера на музика, танци, кино и театър в извънградска среда.

Концерт от миналогодишния фестивал
Концерт от миналогодишния фестивал

Фестивалът ще бъде съпроводен от много музикални концерти на скоросформирали се банди и соло изпълнители . Вариативността в стиловете ще предостави на всекиго по нещо – от джаз, хип хоп и рап, през транс, гръндж, реге, до групи с етно балкански мотиви, рок изпълнения, както и ска и пънк групи.

По време на фестивала също така ще бъдат организирани прожекции, ще се водят дискусии и лекции на различни тематика. Творческият дух ще бъде подкрепен от литературен кръжок, кулинарна работилница и ателиета за ръчно изработени бижута. За по-пълноценно и хармонично преживяване, ще може да се практикува йога и медитация.

Не са пренебрегнати и малките гости на фестивала, които ще получат нужното внимание. За тях ще бъдат осигурени занимания, сред които игри, разходки в околността и ориентиране на тъмно.

Прехраната и напитките ще се носят от всички и ще се приготвят в общата кухня, която ще бъде разположена до изворна чешма. Вариантите за престой пък са два – нощувка на палатки, които ще бъдат обособени в палатков лагер с обща тента, и пренощуване в хостел (20 лева на вечер). В случай, че изберете първия вариант, е необходимо да знаете, че сами трябва да подсигурите палатката и къмпинг оборудването си.

Всеки, който желае да се включи в самоинициативата и да допринесе за организацията на фестивала, е поканен да помогне с каквото може. Организационните сбирки се провеждат всеки понеделник от 20:00 часа, на улица Черковна 56, етаж 2, град София.

За повече информация: Facebook

Автор: Емилия Илиева

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Стажанти на "Под Моста"Фестивалът „Събуди се” ще се проведе за осми път03.07.2018

Още от Под Моста

Под МостаНад 200 деца в 7 града получиха безплатен урок по музика по време на „Rockschool на колела"Образование