Музика

Бет Харт пусна новия си албум “War In My Mind”

30.09.2019

Блус дивата идва за втори концерт в София на 10 декември, Арена Армеец

Бет Харт пусна този петък новия си албум “War In My Mind”. Това е нейният тринадесети студиен албум след “Fire On The Floor” от 2016 и колаборацията с Джо Бонамаса от 2018 “Black Coffee”.

Във времена, когато други артисти прикриват недостатъци, отричат възрастта си и крият най-мрачните си тайни, Бет е един от музикантите, който в новия си албум сваля картите на масата и ви кани да се разходите с нея из най-съкровените кътчета на душата ѝ. Познаваме искреността на Бет и на нейния толкова интимен контакт с публиката, който българските ѝ фенове преживяха на концерта в София през 2018 г. Но за пореден път в “War In My Mind” Бет оголва душата си, показва белезите си от рани, но без да ни се извинява за това откровение.

„Сега аз съм най-открита и най-много себе си”, казва Бет Харт за своя албум. „Преминах през дълъг път на изцеление и вече се чувствам комфортно с моите тъмни страни и с демоните си. Чувствам се еднакво добре с нещата, от които се срамувам, и с нещата, с които се гордея”.

Снимки: Greg Watermann

Бет е идол за ценителите на рока, блуса и фюжъна. Номинирана е за „Грами“ и заради главозамайващия си тембър е избирана да споделя сцената с едни от най-големите виртуози на китарата – Джо Бонамаса, Джеф Блек и Слаш. С последното си турне “Fire On The Floor” Бет пълни огромни зали в САЩ и Европа – като култовата „Раймън Аудиториум“ в Нашвил и „Ройал Албърт Хол“. „Нещо изключително” писа „Таймс“за нея. „Гардиън“ пък възхвалява нейните „дръзки, замислени и сърдити” изпълнения, а почитателите ѝ казват: „Аз не слушам Бет, аз я чувствам”.

През 2018 г. Бет Харт гостува за първи път у нас и залата не успя да побере феновете ѝ. Тази година тя се завръща, както обеща на българските си почитатели. Концертът ѝ е организиран от компания BG Sound Stage и ще бъде на 10 декември в зала „Арена Армеец”. Билетите са в продажба в системата на Eventim.

Целият албум може да чуете тук:

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Габриела КанджеваЛюбимите ни блус кавъри на Бет Харт30.10.2019

Още от Под Моста

Под МостаНад 200 деца в 7 града получиха безплатен урок по музика по време на „Rockschool на колела"Образование