Boardwalk Empire Season 4 – какво да очакваме?

02.09.2013

Headere

Наскоро ви представихме ревю на хитовия сериал – Престъпна империя. На 8 септември стартира и новият сезон, така че се чувстваме длъжни да ви запознаем с това какво ни очаква в предстоящите епизоди. Ще проследим движението на сюжетната линия, развитието на старите герои и ще представим новите в сериала.

Атлантик Сити

Започваме с основната сцена в този сериал, а именно Атлантик Сити. Февруари, 1924г.  Нъки Томпсън е успял да се справи с големия си проблем – Джип Розети. Кървав финал на третия сезон, който остави ковчежника на Атлантик Сити жив, но с разклатена империя. Нъки Томпсън в този сезон ще се занимава именно с укрепването на своите позиции. Той живее сам в хотел и отношенията му с Маргарет са все още хладни. В процеса на сезона Нъки ще набира скорост, като ще се изправи срещу кмета Бейдър и ще се сблъска с брат си Илай за съдбата на племенника си Уили. Заобиколен от ключови фугури като Мики Дойл (много дразнещ) и Ричард Хароу (впечатляващ), Нъки ще насочи вниманието си към бизнеса с наркотици и недвижими имоти във Флорида. Чоки Уайт заслужено си спечели клуб „Оникс” и именно той ще бъде лицето на зората на джаза. Що се отнася до Джилиан Дармъди, тя все още живее в клуб Артемис, който се опитва да продаде на Рой Филипс.

Чикаго

Докато Нъки Томпсън се опитва да си стабилизира империята, то Ал Капоне е зает да разширява своята в Чикаго с помощта на своите братя. И тяхната жестокост. Джон Торио предава власта на своето протеже и се отегля от трона на Чикаго. Капоне моментално влиза във война за територия с ирландците, водени от Дийн О’Баниън. Интересна ще бъде и ролята на Нелсън ван Алдън, който тотално преобръща своя персонаж в сериала. Чикагската полиция също влиза във войната, така че в щата Илинойс ще има екшън.

Ню Йорк

Ню Йорк бе основният източник на проблеми за Нъки Томпсън през миналия сезон. Сега изглежда е заровил томахавки с Джо Масерия и започва да прави бизнес с Ротстийн, Лански и Лучано. Напрежението между Атлантик Сити и Ню Йорк, обаче, винаги ще го има. Наркотиците набират сила, а покрай тях Лански и Лучано издигат авторитета си в ъндърграунд средите.

Харлем

Ето го и новото място, което ще разгърне сюжетната линия. В трейлърите ясно се вижда един нов персонаж и това е Валентин Нарцис (Джефри Райт). Извиняваме се, Др. Валентин Нарцис. Той е кралят на Харлем, където бизнесът с нелегална пиячка се развива стабилно. Нарцис проявява сериозен интерес към Атлантик Сити и най-вече към новооткрития афро-американски бар от Чоки Уайт. Тук се поражда много сериозен бизнес конфликт. Др. Валентин Нарцис е ерудираният герой, който ще доведе до интелектуален екшън. Надходчивост, хитрост и борба за власт.

Сюжетната линия се разгръща и тронът на Нъки Томпсън е сериозно разклатен. Ще успее ли покровителят на Атлантик Сити да стабилизира империята си? Кой ще победи в битката за Чикаго? Не стават ли много силните фигури в Ню Йорк? Каква точно ще бъде ролята на Др. Нарцис Валентин? Отговорите на 8 септември…по HBO.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Диян КаролевНовините - такива, каквито са? Или защо „Нюзрумът“ е единственият хубав сериал за журналисти!11.02.2014

Още от Под Моста

Деница Димитрова„Мер от Ийсттаун“ или да оцеляваш в сенките от миналотоКино