Boogie Jungle Fever за първи път на сцената на Sofia Live Club

Истинско пътуване назад във времето, инжектирано със седемдесетарски дух, което ще ни отведе в света на най-яките и легендарни банди от 70-те години, а диско лудостта ще ни обземе.

Boogie Jungle Fever

На 3 ноември, петък, от 22.00 часа, BOOGIE JUNGLE FEVER ще звучи за първи път на сцената в Sofia Live Club. Истинско пътуване назад във времето, инжектирано със седемдесетарски дух, което ще те отведе в света на най-яките и легендарни банди от 70-те години, а диско лудостта ще те обземе.

Ако сте жадни за диско?! Още в началото на ноември отправяме първото танцувално предизивкателство към всички ценители и любители на суинг и фънк ритмите, повели след себе си хиляди фенове през годините до днес. Тази вечер ще се принесем  в света на хипи културата, която слага началото на цяла една епоха. Приготви си обувките за танци, скъсаните чарлстон дънки, роклите от пайети, и запиши датата в тефтера си, защото ще се забавляваме без граници. Веднъж прекрачили прага на клуба, няма връщане назад. Отиваме заедно в златното десетилетие и апогея на диско музиката!

Boogie Jungle Fever събира на едно място едни от най-талантливите съвременни български музиканти и певци, които ще ни срещнат с музиката на Jackson 5, Luther Vandross, Earth Wind & Fire, Prince, Stevie Wonder, Jackson 5, Bee Gees, Curtis Mayfield и други емблематични легенди.

Приключението ще стартира с реставрираните ритми на небезизвестния диджей Ramsey Hercules. Ще звучат седемдесетарски парчета – соул, диско, фънк в оригинал или едити. Все неща, които Ramsey знае как да поднесе така, че веднага да си с двата крака в играта и да не спреш да танцуваш цялата нощ. Музикалното пътешествие ще продължи с Димитър Горчаков – пиано, Христо Михалков – бас, Стоян Джаферов – китара, Богомил Енчев – барабани, Денис Попстоев – саксофон, които ще пресъздадат дълбочината на музиката, а Рут Колева, Тория, Живко Станев и Волен Милчев ще създават атмосфера с автентично изпълнени вокали.

БИЛЕТИ на предварителна продажба в мрежата на EVENTIM, OMV, The Mall и на място в клуба на цена от 10 лева. На място в деня на концерта 15 лева.

Под Моста

е независима медия, създадена от млади хора, занимаващи се с писане и журналистика. В сайта можете да намерите новини и изцяло авторска публицистика за култура и лайфстайл.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to