Събития

Tube Hedzzz с официално видео към сингъла си ‘Broken Machine’

26.01.2019

Tube Hedzzz завършиха 2018 г. с втория си студиен албум ‘Beyond’ и посрещат новата година с ново видео. На 23 януари сингълът ‘Broken Machine’ се сдоби със своето визуално Аз.

Режисьор на клипа е Жоро Манев, който вече отдавна е разпознаваем в тези среди. Негово дело са редица музикални видеа, сред които това към ‘Comeback Story’ на Bears & Hunters и почти всички на група Jeremy?.  Тук отново наблюдаваме неговия типичен стил на работа, като в кадрите отново е запечатана немалко доза лудост и желанието за свобода.

Напомняме, че вече разгледахме по-обширно албума и го нарекохме един от най-добрите на нашата сцена за последните години, като все още стоим зад думите си. Неслучайно той бе и един от основните акценти в обзора ни на случилото се в българската музика през изминалата година.

Самото парче ‘Broken Machine’ пък напълно резонно бе избрано за сингъл, като самите изпълнители го определят за „един от шамарите в албума“. Мръсният, суров Rock N’ Roll, който струи от него, ни удря здраво и не е изненада, че вече месец не спира да се върти по родните радио станции. Автор на музиката е барабанистът на бандата Росен Ватев, а за текста е отговорен вокалистът Ангел Дюлгеров.

“Beyond” може да бъде намерен в Spotify, iTunes, Google Play или закупен на физически CD носител. За тези от вас, които искат да ги чуят на живо, следващият концерт на групата ще се състои на 6ти февруари в софийския клуб Терминал 1.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Момчил Русев17 години и 38 издания: Как Seattle Night промени София12.10.2020

Още от Под Моста

Деница Димитрова„Мер от Ийсттаун“ или да оцеляваш в сенките от миналотоКино