Специална прожекция на „Безбог“ в Дом на киното

Дом на киното организира специална прожекция на филма „Безбог“ на 5 май от 19:30 часа. Филмът ще бъде представен от режисьора си – Ралица Петрова, и от своя продуцент – Росица Вълканова.

Само преди дни „Безбог“ спечели наградата ‘Prix Sauvage‘ на дванайсетото издание на филмовия фестивал ‘L’Europe autour de l’Europe‘, което се проведе в Париж между 15 март и 16 април. Сега филмът се завръща в родината си, за своята специална прожекция.

Отново ще видим на голям екран история на Гана (Ирена Иванова, която спечели „Златен леопард“ в Локарно за ролята си), която отново ще търгува с лични карти на възрастни хора с деменция и отново ще се замислим за българската реалност. Този път обаче ще срещнем Ралица Петрова, която е режисьор и сценарист на филма и Росица Вълканова, която е продуцирала лентата.

Редовните билети за прожекцията и срещата са на цена 8 лева. Всички ученици, пенсионери, студенти и инвалиди могат да се сдобият с билет срещу сумата от 6 лева.

Автор: Илияна Маринкова

Стажанти на
За втора поредна година "Под Моста" организира стажантска програма във Факултета по журналистика към СУ. Принципът на програмата е по-големи колеги да дадат част от опита си на по-малките. През 2016 г. през програмата ще минат 17 студенти по журналистика първи курс от ФЖМК.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to