Празници на изкуствата ,,Аполония“ – лятната класика на морето

05.06.2018

Лятото дойде неустено и е време за почиква, дълги топли дни и…. фестивали. ,,Аполония е най-предпочитаният фестивал за изкуства в България според класацията в блога Travelling Buzz за септември и ноември.

За поредна година Празниците на изкуствата ,,Аполония“ са подготвили пъстра програма от музикални събития, изложби, кино и театър. Фестивалът ще се проведе в периода от 31 август и ще продължи до 8 септември в гр. Созопол.

Театърът се мести на морето, където ще могат да се видят едни от най-гледаните постановки за 2018. На миналогодишното издание фестивалът срещна публиката си с писателя Милен Русков и неговия роман „Чамкория“, а на #Аполония2018 почитателите на книгата ще имат възможността да се насладят на едноименното представление по нея с участието на актьора Захари Бахаров.

Тази година ,,Аполония“ се е погрижила и за младата си аудитория. Специална част от фестивала ще бъде най-нашумялата българска банда JEREMY?, която с концерт на 3 септември в Амфитеатъра ще закрие своето турне за 2018.

Всяко едно събитие е с вход и билет, които се закупуват предварително. Цялата програма на ,,Аполония“ можете да откриете тук: https://www.apollonia.bg/

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под МостаСпектакъл, съчетаващ танц, музика и филм в театър "Азарян"16.04.2018

Още от Под Моста

Калоян ГуглевИзкуството в дигиталната епоха. Как артистът живее от него?LIFE