Сериали Зима 2021
Кино

Сериалите, които ще гледаме през тази зима

13.01.2021

През зимата на новата 2021 година, освен че се надяваме да не бъдем отново неприятно изненадани с някой нов вирус, се надяваме и да имаме и интересни сериали за гледане. Стрийминг платформите продължават бурно да се развиват, независимо от лекото забавяне през изминалата година, и вече са заредили новата година с нови заглавия. На някои от тях ще имаме удоволствието да се насладим още тази зима. В следващите редове ще ви запознаем с някои от тях.

Lupin

Френската криминална драма, която ще е достъпна в Netflix, е режисирана от Люи Льотерие, работил също и по филмите “Transporter 2” и “Now You See Me”. Главният герой – Асан Диоп се решава да отмъсти за несправедливо осъдения си баща, вдъхновен от историята за крадеца-джентълмен Арсен Люпен. В главната роля е френският актьор Омар Си, познат от филма „Недосегаемите“ (“Intouchables”).

Mr. Mayor

От драма към комедия. В новия американски сериал Тед Дансън влиза в ролята на заможния бизнесмен Нил Бремер, който, за да се докаже пред дъщеря си, се кандидатира за кмет на Лос Анжелис. Е, Нил става кмет. Сега той трябва да разбере самия той зад какви политики застава, да спечели доверието на екипа си и да успее да се сближи с дъщеря си, разбира се.

History of Swear Words

В този странен документален сериал на Netflix хората на науката – лингвисти, историци и др., заедно с известни комици като Ник Оферман и Сара Силвърман ще ни разкажат и обяснят появата, развитието  и културното влияние на ругатните. Водещ в шестте епизода е Никълъс Кейдж.

WandaVision

Ето и нещо за любителите на филмите по комикси. По мотиви от комиксите на Marvel, историята се развива след събитията във филма „Отмъстителите: Краят“ от 2019 г. В сериала героите на Елизабет Олсън и Пол Бетани са влюбена двойка супергерои, които искат да водят нормален семеен живот като всички останали, прикривайки суперсилите си. Но нещата не се развиват по мечтания от тях начин.

Coyote

Бен Клемънс, в чиято роля влиза Майкъл Чиклис, е граничен патрулен агент цели 32 години. Въпреки лоялността си към собствената си страна той е принуден да работи за същите хора, срещу които се е борил цял живот. Те заплашват да навредят на семейството на Бен, ако той не изпълни желанията им.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Димитър Рахталиев„Чернобил“ е смразяващ кръвта шедьовър31.05.2019

Още от Под Моста

Боян СимеоновЛюбо Попйорданов и Дните на предизвикателстватаLIFE