Спечелете награди с „Хобит: Битката на петте армии“

02.12.2014

Заключителната глава от сагата за Средната земя идва в кината на 3D, HFR 3D, IMAX 3D и 4DX на 19 декември, предоставена от „Форум филмс“.

В „Хобит: Битката на петте армии“ ще видим отново емблематичния Иън Маккелън като Гандалф Сивия, Мартин Фрийман в ролята на Билбо Бегинс и непоколебимият Ричард Армитидж в ролята на Торин Дъбощит. Редом до тях отново застават Еванджелин Лили, Орландо Блум, Люк Евънс, Бенедикт Къмбърбач ( в ролята на Смог), Кейт Бланшет, Хуго Уейвинг, Лий Пейс.

„Хобит: Битката на петте армии“ довежда до епичен завършек неочакваното пътешествие, на което се отправя Билбо Бегинс, заедно с Торин Дъбощит и Дружината на джуджетата. След като отвоюва родната си земя от дракона Смог, Дружината неволно е отприщила смъртоносна сила. Обсебен преди всичко от мисълта за съкровището, скрито в недрата на Самотната планина, Торин жертва приятелство и чест, за да си го върне, а междувременно Саурон е пратил легиони от орки в изненадваща атака срещу Самотната планина. Когато мрак пада над ескалиращия конфликт, расите на Джуджетата, Елфите и Хората трябва да решат – да се обединят или да бъдат унищожени. Какво ще се случи и какви изненади ще ни поднесе Питър Джаксън – предстои да разберем след малко повече от две седмици.

Междувременно, докато чакаме края на епичната сага, „Под Моста“ и „Форум Филмс“ ви предлагат да се включите в надпревара за четири страхотни награди от „Хобит: Битката на петте армии“ – 2 бр. значки и 1 бр. рамка за снимка от оригиналния мърчъндайза на филма, както и 1 бр. двоен билет за филма! Единственото, което трябва да направите е да влезете във Facebook страницата на „Под Моста“ и от там да споделите  този пост и да напишете какъвто и да е коментар отдолу. Или, ако ви е по-удобно, или не можете да го откриете на страницата – да споделите или коментирате директно от вградения пост, който ще намерите вграден в тази публикация. До края на играта ще публикуваме поста във Facebook няколко пъти, като не е нужно да коментирате и споделяте всеки път, тъй като вашето участие се записва!
Крайният срок за участие е 16-ти декември, когато и на случаен принцип ще бъдат изтеглени четиримата победители сред участниците. Успех!

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Деница Димитрова„Роди се звезда“: подценената у нас класика, която се превърна в „Титаник“ на 21-ви век13.02.2019

Още от Под Моста

Боян Симеонов5 албума от септември, които трябва да слушатеМузика