Музика

5 албума от март, които трябва да слушате

26.04.2022

С леко закъснение се порових в най-доброто от март и намерих 4 албума и едно EP, които заслужават вниманието. Ето ги и тях:

Placebo – Never Let Me Go

Осми албум за британската група и първи от 9 години насам. Нарежда се сред най-доброто, което са изкарвали и със сигурност най-амбициозният проект. Писането на песните е на друго ниво, което е изключително приятна изненада за този етап от развитието на групата.

Stereophonics – Oochya!

Stereophonics е една от любимите ми групи. Кели Джоунс е един от любимите ми вокали. Този албум не е най-доброто, което са имали. Всъщност, записан е за едва 7 дена. Инстантен албум. Но все така пълен и с добра музика – нещо, което е неизбежно за уелската група.

The Dead South – Easy Listening for Jerks, Pt. 2

The Dead South издадоха не едно, а цели две EP-та с кавъри. Парчетата са направени в много „The Dead South стил“. Тази част включва песни на System Of A DownThe DoorsCold War Kids и The Misfits. Абсолютно шоу.

Rex Orange County – Who Cares?

Този албум е още една стъпка напред за британския артист. И изненада – в него се появява и Tyler, The Creator. Не бих казал, че откриваме нещо ново в този четвърти албум, по-скоро вече се изчиства и отличава ясен стил и посока на музиката.

Jordan Rakei – Bruises

EP с песни, но Jordan Rakei е един от вълнуващите артисти на нашето време. Bruises го тласка към нови посоки и неизследвани страсти. Тук е идеалният момент и да кажа, че на 18.09 ще има негов концерт в София.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Боян Симеонов5 албума от октомври, които трябва да слушате17.11.2021

Още от Под Моста

Под МостаМирослав Стойчев: С "RockSchool на колела" сбъднахме мечтите на десетки децаОбразование