Музика

5 албума от ноември, които трябва да слушате

10.12.2020

Ноември е месецът на някои добре познати групи и артисти. Започва с AC/DC и свършва с The Smashing Pumpkins и The Cribs. Хубава музика, каквато очакваме. Понякога не е нужно да се търси експерименталното в музиката, а да получаваме това звучене, което очакваме.

АC/DC – Power Up

17 албума по-късно AC/DC запазват своето типично звучене и не разочароват своите фенове (а и феновете на рока генереално). Мисля си, че можем да кажем, че това е най-добрият албум на AC/DC през последните години. AC/DC не откриват колелото, правят си тяхното нещо и това работи прекрасно.

Chris Stapleton – Starting Over

2020-а бе година със страшно добри кънтри албуми. И въпреки това, четвъртият албум на Крис Стейпълтън си е истинско удоволствие за слушане, което изпъква. За мен Стейпълтън е една от малкото причини да харесвам съвременно кънтри, брилятен и автентичен е. Чудесен албум.

Salaam Remi – Black On Purpose

Salaam Remi е продуцент, който намира начин да представя музиката на Generation X по актуален начин. В този албум е въвлякъл цялото кралско войнство – Nas, Дженифър Хъдсън, Case, Teedra Moses, Bilal, Busta Rhymes, Chronixx, Spragga Benz, MuMu Fresh, Doug E. Fresh, Black Thought, Stephen Marley, Cee-Lo Green и Антъни Хамилтън. Истински празник.

The Smashing Pumpkins – CYR

20-те песни от този албум звучат еднообразно, но това не означава, че продукцията е неприятна за слушане. Амбициозен, интригуващ и експресивен проект, който напомня за ранната музика на бандата.

The Cribs – Night Network

Осмият албум на британското инди рок трио е записан в студиото на Foo Fighters в Лос Анджелис. Ако не харесвате The Cribs – надали ще ги харесате с този албум. Но ако сте фенове на музиката им, то със сигурност ще станете още по-големи фенове.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Боян Симеонов5 албума от октомври, които трябва да слушате06.11.2020

Още от Под Моста

Под Моста5 места, на които да си доброволец това лятоLIFE