Музика

5 албума от ноември, които трябва да слушате

10.12.2020

Ноември е месецът на някои добре познати групи и артисти. Започва с AC/DC и свършва с The Smashing Pumpkins и The Cribs. Хубава музика, каквато очакваме. Понякога не е нужно да се търси експерименталното в музиката, а да получаваме това звучене, което очакваме.

АC/DC – Power Up

17 албума по-късно AC/DC запазват своето типично звучене и не разочароват своите фенове (а и феновете на рока генереално). Мисля си, че можем да кажем, че това е най-добрият албум на AC/DC през последните години. AC/DC не откриват колелото, правят си тяхното нещо и това работи прекрасно.

Chris Stapleton – Starting Over

2020-а бе година със страшно добри кънтри албуми. И въпреки това, четвъртият албум на Крис Стейпълтън си е истинско удоволствие за слушане, което изпъква. За мен Стейпълтън е една от малкото причини да харесвам съвременно кънтри, брилятен и автентичен е. Чудесен албум.

Salaam Remi – Black On Purpose

Salaam Remi е продуцент, който намира начин да представя музиката на Generation X по актуален начин. В този албум е въвлякъл цялото кралско войнство – Nas, Дженифър Хъдсън, Case, Teedra Moses, Bilal, Busta Rhymes, Chronixx, Spragga Benz, MuMu Fresh, Doug E. Fresh, Black Thought, Stephen Marley, Cee-Lo Green и Антъни Хамилтън. Истински празник.

The Smashing Pumpkins – CYR

20-те песни от този албум звучат еднообразно, но това не означава, че продукцията е неприятна за слушане. Амбициозен, интригуващ и експресивен проект, който напомня за ранната музика на бандата.

The Cribs – Night Network

Осмият албум на британското инди рок трио е записан в студиото на Foo Fighters в Лос Анджелис. Ако не харесвате The Cribs – надали ще ги харесате с този албум. Но ако сте фенове на музиката им, то със сигурност ще станете още по-големи фенове.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Боян Симеонов5 албума от октомври, които трябва да слушате06.11.2020

Още от Под Моста

Димитър ПанайотовСлед COVID – какво е бъдещето на образованиетоОбразование