Музика

5 албума от юни, които трябва да слушате

15.07.2021

Лятото не е само за летни хитове. Смислената музика продължава да се прави и издава. Юни бе разнообразен в това отношение, предлагайки ни няколко страхотни албума в различни стилове.

H.E.R. – Back of My Mind

Мисля си, че H.E.R. е напипала категорично своето звучене и това, което чуваме в Back of My Mind е това, което можем да очакваме от нея и занапред. Без съмнение една от най-вълнуващите R&B изпълнителки. В албума участват Chris Brown, DJ Khaled, Thundercat, Ty Dolla Sign, Y.G. и други.

Wolf Alice – Blue Weekend

Blue Weekend е албум, чиято динамика постоянно се променя, преминавайки от нежна семплота до триумф на звуците. Може би най-доброто от Wolf Alice досега. Тези 40 минути със сигурност ще попаднат в много класации за най-доброто от тази година.

Tyler, The Creator – Call Me if You Get Lost

Музиката на Тайлър винаги е била смесисца от постоянно нарастващи палитри, а CMIYGL е най-комплексната палитра досега. Абсолютна стилова вакханлия. Личен фаворит за месец юни. 17 парчета, които звучат още по-зряло и уверено от предходните му продукции.

Benjamin Francis Leftwich – To Carry a Whale

Цялата концепция за албума е базирана на зависимостта от алкохол. Разказва се за трезвен алкохолик, който е чист от години и за тежестта на кита, който трябва да носи ежедневно. За причинената болка, трудностите и борбата със себе си и света. Красив и личен албум.

Bruce Harris – Soundview

Джаз.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Боян Симеонов5 албума от май, които трябва да слушате18.06.2021

Още от Под Моста

Емилия НайденоваЕфективна домашна среда за онлайн обучение – мисия възможнаОбразование