Музика

5 албума от юни, които трябва да слушате

15.07.2021

Лятото не е само за летни хитове. Смислената музика продължава да се прави и издава. Юни бе разнообразен в това отношение, предлагайки ни няколко страхотни албума в различни стилове.

H.E.R. – Back of My Mind

Мисля си, че H.E.R. е напипала категорично своето звучене и това, което чуваме в Back of My Mind е това, което можем да очакваме от нея и занапред. Без съмнение една от най-вълнуващите R&B изпълнителки. В албума участват Chris Brown, DJ Khaled, Thundercat, Ty Dolla Sign, Y.G. и други.

Wolf Alice – Blue Weekend

Blue Weekend е албум, чиято динамика постоянно се променя, преминавайки от нежна семплота до триумф на звуците. Може би най-доброто от Wolf Alice досега. Тези 40 минути със сигурност ще попаднат в много класации за най-доброто от тази година.

Tyler, The Creator – Call Me if You Get Lost

Музиката на Тайлър винаги е била смесисца от постоянно нарастващи палитри, а CMIYGL е най-комплексната палитра досега. Абсолютна стилова вакханлия. Личен фаворит за месец юни. 17 парчета, които звучат още по-зряло и уверено от предходните му продукции.

Benjamin Francis Leftwich – To Carry a Whale

Цялата концепция за албума е базирана на зависимостта от алкохол. Разказва се за трезвен алкохолик, който е чист от години и за тежестта на кита, който трябва да носи ежедневно. За причинената болка, трудностите и борбата със себе си и света. Красив и личен албум.

Bruce Harris – Soundview

Джаз.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Боян Симеонов5 албума от септември, които трябва да слушате20.10.2021

Още от Под Моста

Анна-Мария ПоповаSTEM vs. STEAM – моделите на образование в дигиталната средаОбразование