Дейвид Гарет отлага концерта си в София за 29 септември

Световноизвестният виртуозен цигулар Дейвид Гарет отлага грандиозния си концерт, част от световното си двойно турне “EXPLOSIVE – LIVE“, за на 29 септември 2018 година, в зала Арена Армеец в София, съобщават организаторите.

Дейвид Гарет

Събитието би предвидено да се състои на 6 юни в  София. Причината за отлагането е възстановяването на Гарет от тежка дискова херния. Въпреки че лечението върви добре, лекарите са наложили на музиканта още няколко месеца пълен покой.

Гарет споделя, че е истински благодарен на почитателите си за разбирането, подкрепата и пожеланята за бързо възстановяване.

“Сега се чувствам по-добре, но за съжаление отнема повече от очакваното, докато се оправя напълно”, споделя световноизвестният цигулар.

Важно за почитателите, закупили билети за концерта на 6 юни:

Билетите за 6 юни важат без презаверка за новата дата, 29 септември (събота), зала Арена Армеец, София.

Всички, които желаят да върнат своите билети, могат да го направят до 16 юни (включително) от касите, където са ги закупили, или за билетите, закупени онлайн – в централния офис на Eventim.bg на ул. “6-ти септември” 58, ет. 1.

Автор: Реджина Асенова

Стажанти на

За втора поредна година “Под Моста” организира стажантска програма във Факултета по журналистика към СУ. Принципът на програмата е по-големи колеги да дадат част от опита си на по-малките. През 2018 г. през програмата ще минат 14 студенти по журналистика първи курс от ФЖМК.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to