Спечелете книги за пътя с „Под Моста“ и „Парадокс“!“

Имаме удоволствието да ви представим първата ни съвместна игра с издателство „Пардокс“. В нея ще ви дадем възможност да спечелите четири страхотни книги на тема „път“, които редакторите ни подбраха специално за вас от каталога на партньорите ни от издателство „Парадокс“.

Кога и къде?
Играта ще се проведе във Facebook страницата на „Под Моста“ в период 2  –7 август.

Какво?

В продължение на пет дни ще бъдат разиграни два (2) броя на луксозното издание с твърди корици „По пътя“ (включващо и „Бродягите“ на Дхарма“) и по един (1) брой на книгите „По пътя за Бабадаг“ на Анджей Сташук и „Пътят към Аляска“ на Бора Чосич.
Как?
Правилата на нашата игра са лесни. В продължение на две седмици, всеки работен ден ще публикуваме специален пост във Facebook с корицата на дадена книга и специален въпрос. За всяка книга въпросът ще е тематичен. Няма да е нужно тя да бъде вече четена, за да се отговори. В играта ще може да вземе участие всеки, който „хареса“ съответния пост и отговори в коментарите под него на нашия въпрос.

Кой?
След 24 часа от публикуването на поста (т.е на следващия ден по същото време; edit: заради силния интерес и удвоената награда, играта за Керуак се удължава до понеделник) ние ще обявим в коментарите под съответния пост кой е победител. Късметлиите ще бъдат изтеглени чрез приложени, създадено специално за подобни игри и тегли на напълно случаен принцип един от всички харесали и коментирали. След това ще се свържем с вас, за да уточним къде да изпратим наградата ви. Важно е да уточним, че в томболата ще участват само хора, които са харесали и отговорили свързано на въпроса ни.

Сигурни сме, че наградите ще ви харесат.Успех на всички!

 

Под Моста
е независима медия, създадена от млади хора, занимаващи се с писане и журналистика. В сайта можете да намерите новини и изцяло авторска публицистика за култура и лайфстайл.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to