LIFE

Магистърска програма ви готви за новия дигитален свят

09.07.2019

Магистърска програма „Е-Европа ви подготвя за новия цифров свят, в който се премества все по-голяма част от днешните професии или занаяти. Програмата ви запознава и тренира в европейските регулации и новости във всяка стъпка на дигиталния живот.

Какво трябва да знаете, за да напишете успешен Европейски проект, как да правите законен бизнес в Интернет, как да създадете онлайн медия, или кои са най-важните аспекти за постигането на популярност в социалните мрежи – това са част от темите, по които ще ви обучават специалисти във всяка област, както и успели автори, юристи, тв продуценти, писатели, блогъри…

В процеса на обучение студентите правят сами или по групи различни проекти, с които да могат да кандидатстват за финансиране, в часовете по ТВ продуценство пък изготвят концепция за свое ТВ или онлайн предаване, а техни консултанти са продуценти на някои от най-успешните предавания в момента. Писателят Георги Господинов ги тренира по творческо онлайн писане. Друга важна тема в програмата е държавното електронно управление – какво би станало ако се въведе в България, как това ще промени политиката и много други професии, как ще се отрази на живота ни.

С две думи, програмата е подходяща за хора, насочени към различни кариери, които да се подготвят за бъдещия цифров свят. Ръководител на програмата е проф. Нели Огнянова, специалист по медийно право.

За първи път тази година приемът е онлайн чрез платформа на адрес http://ma.su-phls.info/ – а между 2 и 9 септември може да се подават документи и в зала 63, Ректорат.

Датата на събеседването – 12 септември от 12 часа в катедрата (залата ще бъде уточнена).

Следете за информация и http://internetstudies.eu/

Задължителните и избираеми дисциплини можете да откриете в учебния план на програмата.

Снимка: Plamen Agov • studiolemontree.com

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под Моста5 истории за цветове и техните кръстници15.09.2020

Още от Под Моста

Деница Димитрова„Мер от Ийсттаун“ или да оцеляваш в сенките от миналотоКино