Спечелете книга на Артуро Перес-Реверте „Под Моста“ и „Еднорог“!“

Имаме удоволствието да ви представим втората ни съвместна игра с издателство „Еднорог“. В нея ще ви дадем възможност да спечелите страхотната книга „Добри мъже“ Артуро Перес-Реверте.

Кога и къде?

Играта ще се проведе във Facebook страницата на „Под Моста“ в период 11.06-16.06

Какво?

Наградата е екземпляр от книгата „Добри мъже“ на Артуро Перес-Реверте. Действието, развиващо се в навечерието на Френската революция, започва с дуел на разсъмване, в най-добрите традиции на „романите на плаща и шпагата”. Но тъй като става дума за автор като Перес-Реверте, оттук нататък повествованието освен динамика и напрегнатост придобива и характерната за прочутия испанец плътност и задълбоченост, представяйки панорамна гледка към онази епоха – време на потисничество и мракобесие, белязано от кървав терор, но и от светлината на Просвещението.

Кой?

Артуро Перес-Реверте, един от най-четените и превеждани испански писатели, е роден в Картахена през 1951 г. Завършва журналистика и политология, след дълга и успешна кариера на военен кореспондент в повечето горещи точки на планетата, се посвещава изцяло на литературата. Книгите му са продадени в над 15 милиона тираж по целия свят. Лауреат е на множество литературни награди – Голямата награда на Франция за литература; наградата “Жан Моне” за европейска литература; рицар на френския орден на литературата и изкуствата, италианската награда “Валомброза – Грегор фон Резори” за най-добра чуждестранна литература, а през 2003 г за заслугите си към испанската литература е избран за член на Кралската академия на Испания.

Под Моста и Издателство "Еднорог" ви дават възможност да спечелите копие на книгата „Добри мъже“ на Артуро…

Публикувахте от Под Моста в 11 юни 2018 г.

Как?

Правилата на нашата игра са лесни. Единственото, което трябва да направите, за да участвате, е да харесате специалния ни пост във Facebook и да отговорите на въпроса “Заради коя книга бихте се опълчили на Инквизицията?“. На 16.06, на случен принцип, ще бъде избран и победителя.

Успех!

Под Моста

е независима медия, създадена от млади хора, занимаващи се с писане и журналистика. В сайта можете да намерите новини и изцяло авторска публицистика за култура и лайфстайл.

Сподели тази публикация

Google+ Linkedin Reddit Tumblr+ @Email to