Образование

Витоша Венчър Партнърс идва във Варна, за да се запознае с местните стартъпи

04.08.2021

Витоша Венчър Партнърс инвестира между 25 000 и 1 000 000 евро в стартиращи компании на ранен етап, които са базирани или свързани с България. Търсят способни основатели, значими идеи и силно изпълнение.  

Международният екип управлява фонд от 50.7 млн. лв. и идва във Варна, за да се запознае с местните предприемачи и основатели на стартъп компании. До момента, фондът има в портфолиото си 17 компании, три от които са позиционирани във Варна – Econic One, Augment, NulaBG. 

Стартира и набирането на екипи, които да се включат в акселераторската програма – Витоша АКСЕЛЕРЕЙТ. Програмата ще  предостави на компаниите избрани за инвестиция, както средствата за развитие и растеж, така и експертна, менторска и стратегическа подкрепа, състояща се от редовни уъркшопи и индивидуални срещи. В тази подкрепа ще се включат ментори от световна класа, а всяка компания ще участва в индивидуално адаптирана програма. Избраните дружества ще получат навременна обратна връзка  относно тяхната стратегия, екип, развитие на бизнеса и последващо финансиране. https://www.vitosha.vc/accelerate  

Предприемачите, които имат интерес да се запознаят с дейността на фонда, са добре дошли на събитието на 7ми август, 19:30ч във Вила Чинка, Св. Константин и Елена. 

Моля, потвърдете участието си като попълните формата – https://www.vitosha.vc/varna 

*Публикуваният текст е с рекламна цел.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под Моста6 български изпълнители ще развият своята музикална кариера във второто издание на Музикален Акселератор06.04.2022

Още от Под Моста

Под МостаНад 200 деца в 7 града получиха безплатен урок по музика по време на „Rockschool на колела"Образование