Образование

Витоша Венчър Партнърс идва във Варна, за да се запознае с местните стартъпи

04.08.2021

Витоша Венчър Партнърс инвестира между 25 000 и 1 000 000 евро в стартиращи компании на ранен етап, които са базирани или свързани с България. Търсят способни основатели, значими идеи и силно изпълнение.  

Международният екип управлява фонд от 50.7 млн. лв. и идва във Варна, за да се запознае с местните предприемачи и основатели на стартъп компании. До момента, фондът има в портфолиото си 17 компании, три от които са позиционирани във Варна – Econic One, Augment, NulaBG. 

Стартира и набирането на екипи, които да се включат в акселераторската програма – Витоша АКСЕЛЕРЕЙТ. Програмата ще  предостави на компаниите избрани за инвестиция, както средствата за развитие и растеж, така и експертна, менторска и стратегическа подкрепа, състояща се от редовни уъркшопи и индивидуални срещи. В тази подкрепа ще се включат ментори от световна класа, а всяка компания ще участва в индивидуално адаптирана програма. Избраните дружества ще получат навременна обратна връзка  относно тяхната стратегия, екип, развитие на бизнеса и последващо финансиране. https://www.vitosha.vc/accelerate  

Предприемачите, които имат интерес да се запознаят с дейността на фонда, са добре дошли на събитието на 7ми август, 19:30ч във Вила Чинка, Св. Константин и Елена. 

Моля, потвърдете участието си като попълните формата – https://www.vitosha.vc/varna 

*Публикуваният текст е с рекламна цел.

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Анна-Мария ПоповаVoicelip – аудиокниги за българските ученици02.03.2022

Още от Под Моста

Под Моста6 български изпълнители ще развият своята музикална кариера във второто издание на Музикален АкселераторОбразование