Лейди Гага и Брадли Купър в режисьорския дебют на актьора

20.04.2017

Лейди Гага и Брадли Купър ще участват в режисьорския дебют на актьора. Филмът ще бъде римейк на ‘A Star is Born’ от 1937 година и ще носи същото заглавие.

Това e първата главна роля за Лейди Гага, която влиза в актьорския състав с истинското си име – Стефани Германота. Досега шесткратната носителката на награда „Грами“ е участвала в няколко филма, но най-голямо впечатление прави с ролята си на Графиня Елизабет в сериала „Зловеща семейна история“ (‘American Horror Story’).

‘A Star is Born’ ще бъде режисьорски дебют за Брадли Купър. Четирикратно номинираният за „Оскар“ актьор ще режисира третия римейк на ‘A Star is Born’. Предишните два са направени през 1954-а и 1976 година. Освен това актьорът ще изпълнява и една от главните роли в него.

Стефани Германота и Брадли Купър ще си партнират в романтичната музикална драма. Сюжетът, разбира се, е сходен с този на предишните три филма. Героят на Купър – Джаксън Мейн, е залязваща кънтри звезда. Али – героинята на Германота, е талантлива певица. Двамата се влюбват, той ѝ помага да излезе под светлината на прожекторите. Колкото повече се прочува Али, толкова по-трудно става за Джаксън да се справи със собствената си кариера.

Във филма ще бъдат включени оригинални песни на Гага, написани специално за него. Премиерата на ‘A Star is Born’ е на 28 септември 2018 година.

Автор: Илияна Маринкова

Facebook share icon Twitter share icon Linkedin share icon
Под Моста"Цигари на бройка" - фотоизложба на Константин Мравов09.08.2018

Още от Под Моста

Илияна МаринковаПет приказни филма за истински ШехерезадиКино